Un acumulator de 40 Ah pe baza de litiu

Cate 3 rânduri de 4 elementi in partea frontala, 4 celule în partea din spate al compartimentului bateriei E-Max 90. Mai jos încãrcãtorul incorporat este doar un ventilator


Un acumulator de 40 Ah pe baza de litiu
Cate 3 rânduri de 4 elementi in partea frontala, 4 celule în partea din spate al compartimentului bateriei E-Max 90. Mai jos încãrcãtorul incorporat este doar un ventilator

Asa ca numai este mai mult loc pentru alti elementi sau pentru unii mai mari.


  E-Max 90S electric scooter test


Noile noastre teste, pentru o lunga perioada vor incepe cu un E-max 90s caruia i s-au facut cateva modificari si in special bateriile au fost trecute pe litiu.

Noua testare pentru E-Max 90S Noua testare pentru E-Max 90S
S-au operat modificari pentru modelele de serie precum: bateriile de litiu, incarcatoarele, cablurile si pe 22 noiembrie au inceput probele.


Design-ul eficient al incarcatorului E-Max 90S Design-ul eficient al incarcatorului E-Max 90S
Bateriile vechi pe baza de plumb au fost inlocuite cu baterii pe baza de litiu care sunt mut mai mici si ocupa mult mai putin spatiu, deci n-a fost nici-o problema in ce priveste constructia si incastrarea incarcatorului.


Aspirator modificat Aspirator modificat
De ani de zile tot discut cu fabricantii de scootere si cu omul de la BMW pe subiectul acesta : Priviti la acest aspirator.


Cablu de tambur incastrat. Cablu de tambur incastrat.
Ceea ce pot face fabricantii de aspiratoare ar trebui sa poata si fabricantii de scootere electrice. Iata aici avem la E-max 90s un cablu de tambur incastrat.


Doua locuri adevarate Doua locuri adevarate
Prima tura cu noul autovehicol probat E-Max 90s pentru a vizita o proprietate imobiliara in orasul Furstenbrunn. Fotografiile vorbesc de la sine.


Doua locuri chiar si la munte Doua locuri chiar si la munte
Dupa ce am vizitat acea propietate imobiliara am hotarat sa-i facem o proba si pe munte.


Latschenwirt: energie electrica pentru musafiri Latschenwirt: energie electrica pentru musafiri
Prima proba pe munte cu 2 persoane s-a incheiat cu adaugarea pe lista a inca unei statii de reincarcare: musafirii pot sa-si reincarce autovehicolele.