Cablu de tambur incastrat.

Ceea ce pot face fabricantii de aspiratoare ar trebui sa poata si fabricantii de scootere electrice. Iata aici avem la E-max 90s un cablu de tambur incastrat.






Cablu de tambur incastrat.
Ceea ce pot face fabricantii de aspiratoare ar trebui sa poata si fabricantii de scootere electrice. Iata aici avem la E-max 90s un cablu de tambur incastrat.

Targul CBR Munchen 2006 Targul CBR Munchen 2006
Un reportaj despre targul CBR din Munchen din februarie 2006. La fel ca in 2005 va aratam diverse posibilitati rentabile pentru autobuze-rulota si furgonete.


EVER Monaco 2006 Vehicole electrice cu 2 roti EVER Monaco 2006 Vehicole electrice cu 2 roti
Reportaj despre targ partea 3: Electrovehicole cu 2 roti de la biciclete la Maxi Scooter. Partea 1:in general and special vehicles, part 2: Cars from sports-car up to the transporter.


Targul industrial Hannover 2006 sala 13 Targul industrial Hannover 2006 sala 13
Reportaj despre targ, sectiunea -motor. Alte parti: energie renovabila, energie pentru electrocasnicecu un reportaj specialenergia in India and energy in India.


Targul de Automobile Ecologice EVER Monaco 2007 Targul de Automobile Ecologice EVER Monaco 2007
Un reportaj despre autovehicule ecologice si energie renovabila de la Targul EVER Monaco din Monaco din martie 2007.


Hannover Targul industrial 2007 sala 13 Hannover Targul industrial 2007 sala 13
Un reportaj despre Targul industriei de la Hannover din 2007 , sala 13, despre energia renovabila si autovehicole care respecta mediul inconjurator.


IAA International Motor Targ (masini) 2007 IAA International Motor Targ (masini) 2007
Noutăți și declarații pe teme de actualitate legate de tranziția energetică, protecția climei și evoluția necesară spre prosperitatea globală.


Targul de masini Geneva 2008 Targul de masini Geneva  2008
Un reportaj de la Targul de masini de la Geneva. In timp ce Fisker e mai mult pentru cei bogati, BYD vine cu o mare surpriza la aceasta expozitie de automobile.


Solar Scooter Sport Test Solar Scooter Sport Test
La categoria de maxim 45 kmh, scooterele acestea electrice sunt o capodopera de arta, iar acum se fac probe pentru pentru scooterul L3E de 125 cmc cu un motor de 11kw.


Hannover Targul Industrial 2009 Hannover Targul Industrial  2009
Un reportaj despre Targul Hannover despre industrie, energie renovabila si automobile ecologice, sisteme si proceduri care sa respecte mediul inconjurator.


E-Max 90S electric scooter test E-Max 90S electric scooter test
Noile noastre teste, pentru o lunga perioada vor incepe cu un E-max 90s caruia i s-au facut cateva modificari si in special bateriile au fost trecute pe litiu.


Noua testare pentru E-Max 90S Noua testare pentru E-Max 90S
S-au operat modificari pentru modelele de serie precum: bateriile de litiu, incarcatoarele, cablurile si pe 22 noiembrie au inceput probele.


Un acumulator de 40 Ah pe baza de litiu Un acumulator de 40 Ah pe baza de litiu
Cate 3 rânduri de 4 elementi in partea frontala, 4 celule în partea din spate al compartimentului bateriei E-Max 90. Mai jos încãrcãtorul incorporat este doar un ventilator


Design-ul eficient al incarcatorului E-Max 90S Design-ul eficient al incarcatorului E-Max 90S
Bateriile vechi pe baza de plumb au fost inlocuite cu baterii pe baza de litiu care sunt mut mai mici si ocupa mult mai putin spatiu, deci n-a fost nici-o problema in ce priveste constructia si incastrarea incarcatorului.


Aspirator modificat Aspirator modificat
De ani de zile tot discut cu fabricantii de scootere si cu omul de la BMW pe subiectul acesta : Priviti la acest aspirator.


Doua locuri adevarate Doua locuri adevarate
Prima tura cu noul autovehicol probat E-Max 90s pentru a vizita o proprietate imobiliara in orasul Furstenbrunn. Fotografiile vorbesc de la sine.


Doua locuri chiar si la munte Doua locuri chiar si la munte
Dupa ce am vizitat acea propietate imobiliara am hotarat sa-i facem o proba si pe munte.


Latschenwirt: energie electrica pentru musafiri Latschenwirt: energie electrica pentru musafiri
Prima proba pe munte cu 2 persoane s-a incheiat cu adaugarea pe lista a inca unei statii de reincarcare: musafirii pot sa-si reincarce autovehicolele.


Un test pe o lunga perioada de timp cu acest scooter E-Max 90S 2010 Un test pe o lunga perioada de timp cu acest  scooter E-Max 90S 2010
Multi detinatori de scootere electrice nu le folosesc totusi prea mult de-a lungul anului, insa noi am descoperit prin aceasta proba de lunga durata ca acest autovehicol electric poate face mult mai multe decat credeam noi.