Baterii de litiu pentru vehicole.

In viitor deplasarea se va face in principal cu baterii pe baza de litiu. Firma nemteasca Gaia de asemena participa in aceasta cursa pentru castigarea pietei in acest domeniu.


Baterii de litiu pentru vehicole.
In viitor deplasarea se va face in principal cu baterii pe baza de litiu. Firma nemteasca Gaia de asemena participa in aceasta cursa pentru castigarea pietei in acest domeniu.

Targul CBR Munchen 2006 Targul CBR Munchen 2006
Un reportaj despre targul CBR din Munchen din februarie 2006. La fel ca in 2005 va aratam diverse posibilitati rentabile pentru autobuze-rulota si furgonete.


EVER Monaco 2006 Vehicole electrice cu 2 roti EVER Monaco 2006 Vehicole electrice cu 2 roti
Reportaj despre targ partea 3: Electrovehicole cu 2 roti de la biciclete la Maxi Scooter. Partea 1:in general and special vehicles, part 2: Cars from sports-car up to the transporter.


Targul industrial Hannover 2006 sala 13 Targul industrial Hannover 2006 sala 13
Reportaj despre targ, sectiunea -motor. Alte parti: energie renovabila, energie pentru electrocasnicecu un reportaj specialenergia in India and energy in India.


Acumulatori de combustibil cu motorina Acumulatori de combustibil cu motorina
Aceasta instalatie de reformare catalitica preia hidrogenul din motorina si-l duce in acumulatorul care-l transforma in energie electrica. Pentru inceput s-a reusit o stocare de 4 kw APU.


Formula Zero inlocuieste Formula 1, inovatie Formula Zero inlocuieste Formula 1, inovatie
In sfarsit un sport de curse nou si inovator. Formula 1 a fost inovatoare odata in constructia automobilelor dar acum tehnologiile moderne vor fi implementate si la raliurile de formula 1.


Ford C hidrogen Ford C hidrogen
Descrierea aceasta poate provoca confuzie. Presiunea provenita din cei 350 bar si 119 litri cotinuti in butelie sunt echivalentul a 3,75 kg de hidrogen. In oric caz, pe butelia pusa ca mostra pe standul expozitiv scrie doar 2,75 kg de hirogen


Honda FCX Hydrogen Honda FCX Hydrogen
Honda se prezinta la Targul de la Hannover din 2006 cu o masina mica ce functioneaza pe baza de hidrogen si acumulatori.


Rezervorul de gas hidrogen Rezervorul de gas hidrogen
Aceasta butelie de gas hidrogen este facuta sa reziste la o presiune de 700 bar. Cel mai mare model incorporeaza 32 kg. 5,4 % din masa e depozit de hidrogen.


Rezervor de hidrogen lichid Rezervor de hidrogen lichid
Putem vedea un rezervor de hidrogen lichid Linde de 120 litri la targul Hannover. Cantareste 90 de kg si are 8 bar de presiune interna, conceput ca sa nu explodeze si sa imprastie hidrogen.


Scooter pe hidrogen Scooter pe hidrogen
Ar trebui sa apara pe piata cam in 5 ani. Prezentatorul se grabea sa prinda avionul spre Spania si nu a avut timp sa ne mai dea si detaliile.


India scooter India scooter
Pentru majoritatea indienilor este autovehicolul principal. Acest scooter indian TVS Scooty are racire pe aer, motor de 4 timpi, 88 cmc, 6500 rpm, si schimbator automat de viteze.


India motorcycle India motorcycle
Motocicleta indiana TVS Victor GLX 125, racire pe aer, 125 cmc, un cilindru, 4 timpi, 4 viteze si 7 kw.


India motocicleta India motocicleta
Motocicleta indiana TVS Apache , racire pe aer, 150 cmc, un cilindru, 4 timpi, 5 viteze, si 10 kw.


India tractor India tractor
Tractor indian cu racire pe apa, 2 cilindri, 4 timpi, pe motorina, 10 viteze inainte si 2 inapoi pentru pana la 22 km/h.


Tractor cu remorca made in India Tractor cu remorca made in India
Acest tractor indian HTM atinge viteza de 65 kmh. Poate fi folosit de catre fermieri si pentru a-si transporta marfurile si produsele pe distante lungi.


Targul de Automobile Ecologice EVER Monaco 2007 Targul de Automobile Ecologice EVER Monaco 2007
Un reportaj despre autovehicule ecologice si energie renovabila de la Targul EVER Monaco din Monaco din martie 2007.


Hannover Targul industrial 2007 sala 13 Hannover Targul industrial 2007 sala 13
Un reportaj despre Targul industriei de la Hannover din 2007 , sala 13, despre energia renovabila si autovehicole care respecta mediul inconjurator.


IAA International Motor Targ (masini) 2007 IAA International Motor Targ (masini) 2007
Noutăți și declarații pe teme de actualitate legate de tranziția energetică, protecția climei și evoluția necesară spre prosperitatea globală.


Targul de masini Geneva 2008 Targul de masini Geneva  2008
Un reportaj de la Targul de masini de la Geneva. In timp ce Fisker e mai mult pentru cei bogati, BYD vine cu o mare surpriza la aceasta expozitie de automobile.


Solar Scooter Sport Test Solar Scooter Sport Test
La categoria de maxim 45 kmh, scooterele acestea electrice sunt o capodopera de arta, iar acum se fac probe pentru pentru scooterul L3E de 125 cmc cu un motor de 11kw.


Hannover Targul Industrial 2009 Hannover Targul Industrial  2009
Un reportaj despre Targul Hannover despre industrie, energie renovabila si automobile ecologice, sisteme si proceduri care sa respecte mediul inconjurator.


E-Max 90S electric scooter test E-Max 90S electric scooter test
Noile noastre teste, pentru o lunga perioada vor incepe cu un E-max 90s caruia i s-au facut cateva modificari si in special bateriile au fost trecute pe litiu.


Un test pe o lunga perioada de timp cu acest scooter E-Max 90S 2010 Un test pe o lunga perioada de timp cu acest  scooter E-Max 90S 2010
Multi detinatori de scootere electrice nu le folosesc totusi prea mult de-a lungul anului, insa noi am descoperit prin aceasta proba de lunga durata ca acest autovehicol electric poate face mult mai multe decat credeam noi.


putere mare Litiu Baterie Litiubaterie baterii Litiubaterii