Masinuta startlab pt oras

Cu cele 170 kg de baterii poate functiona doar 65 km. Deci, putina lume ar fi multumita cu prestantele acestei masinute.


Masinuta startlab pt oras
Cu cele 170 kg de baterii poate functiona doar 65 km. Deci, putina lume ar fi multumita cu prestantele acestei masinute.

Targul CBR Munchen 2006 Targul CBR Munchen 2006
Un reportaj despre targul CBR din Munchen din februarie 2006. La fel ca in 2005 va aratam diverse posibilitati rentabile pentru autobuze-rulota si furgonete.


Citroen la targul EVER Monaco in 2006 Citroen la targul EVER Monaco in 2006
Motorina sau electricitate la C4, benzina sau gas natural la C3. Din pacate lui C4 ii lipseste o componenta esentiala, pe care C3 o are : al doilea depozit, pt a putea fi incarcat in garajul propriu.


Citroen C4 HDI Diesel Hybrid Citroen C4 HDI Diesel Hybrid
Dupa ce VW si AUDI au produs acele masini de 3 litri cum sunt LUPO sau A2 , urmatoarea generatie de masini de 3 litri vine de la Citroen, ceea ce reprezinta o imbunatatire fundamentala in aceasta directie.


Citroen C3 cu 2 rezervoare Citroen C3 cu 2 rezervoare
In partea superioara avem intrarea pentru rezervorul de benzina, iar mai jos orificiul unde se conecteaza dispozitivul de incarcare cu gas suitable device , operatiune ce o poate face oricine in propriul sau garaj.


Prezentarea standului Toyota la EVER Monaco 2006 Prezentarea standului Toyota la EVER Monaco 2006
Toyota Prius y Lexus au fost expuse in sala de expozitii, dar inainte de forul Grimaldi cateva Prius au fost puse la dispozitia publicului pt a fi probate. Intr-adevar s-au remarcat progrese vizibile ale acestor modele comparate cu masinile din zilele noastre.


Venturi Fetish- masina de curse electrica Venturi Fetish- masina de curse electrica
Sublimul artei in mecanica ecologica-tehnologie la zi. Sa speram ca pretul acestor masini va scadea la fel ca in cazul calculatoarelor.


Iveco daily Hybrid Iveco daily Hybrid
Este adevarat ca microbuzul acesta poate sa mearga doar 25 km si cu max 40 kmh, atunci cand functioneaza doar cu energie electrica, insa avantajele lui se vad atunci cand te gasesti in centrul orasului, intr-o circulatie infernala.


Minivan electric Minivan electric
Acest microbuz electric, pentru a parcurge 100 km are nevoie doar de 16 kwh in loc de 8 litri de benzina. Cele 6 locuri ale acestui Micro-Vett il fac ideal pentru transport prin centrul orasului.


microbuz electric decapotabil microbuz electric decapotabil
Pentru regiunile calduroase, unde nu ploua mult, acest automobil electric deschis poate fi foarte atragator.Desigur nu pentru Austria si Salzburg.


CityEl in Monaco CityEl in Monaco
Scadere considerabila a consumului in cazul noului CityEl. Acesta consuma doar 4 kwh pt a merge 100 km, comparat cu cei 8 kwh necesari in cazul modelului anterior.


O masinuta pentru golf O masinuta pentru golf
Aceasta masinuta creata pentru terenurile de golf de catre firma GoWatt, costa 5400 € si functioneaza cu baterii. Cei 36V si 180A ii permit sa mearga cu 27km/h pe o distanta de 70 km si pe terenuri cu inclinatie de 20 %.


EVER Monaco 2006 Vehicole electrice cu 2 roti EVER Monaco 2006 Vehicole electrice cu 2 roti
Reportaj despre targ partea 3: Electrovehicole cu 2 roti de la biciclete la Maxi Scooter. Partea 1:in general and special vehicles, part 2: Cars from sports-car up to the transporter.


Targul industrial Hannover 2006 sala 13 Targul industrial Hannover 2006 sala 13
Reportaj despre targ, sectiunea -motor. Alte parti: energie renovabila, energie pentru electrocasnicecu un reportaj specialenergia in India and energy in India.


Targul de Automobile Ecologice EVER Monaco 2007 Targul de Automobile Ecologice EVER Monaco 2007
Un reportaj despre autovehicule ecologice si energie renovabila de la Targul EVER Monaco din Monaco din martie 2007.


Hannover Targul industrial 2007 sala 13 Hannover Targul industrial 2007 sala 13
Un reportaj despre Targul industriei de la Hannover din 2007 , sala 13, despre energia renovabila si autovehicole care respecta mediul inconjurator.


IAA International Motor Targ (masini) 2007 IAA International Motor Targ (masini) 2007
Noutăți și declarații pe teme de actualitate legate de tranziția energetică, protecția climei și evoluția necesară spre prosperitatea globală.


Targul de masini Geneva 2008 Targul de masini Geneva  2008
Un reportaj de la Targul de masini de la Geneva. In timp ce Fisker e mai mult pentru cei bogati, BYD vine cu o mare surpriza la aceasta expozitie de automobile.


Solar Scooter Sport Test Solar Scooter Sport Test
La categoria de maxim 45 kmh, scooterele acestea electrice sunt o capodopera de arta, iar acum se fac probe pentru pentru scooterul L3E de 125 cmc cu un motor de 11kw.


Hannover Targul Industrial 2009 Hannover Targul Industrial  2009
Un reportaj despre Targul Hannover despre industrie, energie renovabila si automobile ecologice, sisteme si proceduri care sa respecte mediul inconjurator.


E-Max 90S electric scooter test E-Max 90S electric scooter test
Noile noastre teste, pentru o lunga perioada vor incepe cu un E-max 90s caruia i s-au facut cateva modificari si in special bateriile au fost trecute pe litiu.


Un test pe o lunga perioada de timp cu acest scooter E-Max 90S 2010 Un test pe o lunga perioada de timp cu acest  scooter E-Max 90S 2010
Multi detinatori de scootere electrice nu le folosesc totusi prea mult de-a lungul anului, insa noi am descoperit prin aceasta proba de lunga durata ca acest autovehicol electric poate face mult mai multe decat credeam noi.