Quad ATV

Pana acum nu era posibil sa imbini utilul cu placutul cand conduceai un Quad-ATV. Dar acum se poate cu noul quad electric. Cel care se considera prietenul naturii va folosi doar combustibili ecologici cum ar fi energia soarelui sau a vantului.


Quad ATV
Pana acum nu era posibil sa imbini utilul cu placutul cand conduceai un Quad-ATV. Dar acum se poate cu noul quad electric. Cel care se considera prietenul naturii va folosi doar combustibili ecologici cum ar fi energia soarelui sau a vantului.

Targul CBR Munchen 2006 Targul CBR Munchen 2006
Un reportaj despre targul CBR din Munchen din februarie 2006. La fel ca in 2005 va aratam diverse posibilitati rentabile pentru autobuze-rulota si furgonete.


EVER Monaco 2006 Vehicole electrice cu 2 roti EVER Monaco 2006 Vehicole electrice cu 2 roti
Reportaj despre targ partea 3: Electrovehicole cu 2 roti de la biciclete la Maxi Scooter. Partea 1:in general and special vehicles, part 2: Cars from sports-car up to the transporter.


Vectrix Maxiscooter Vectrix Maxiscooter
Tax-free, 20 kW engine and 6.8 seconds from 0 on 80 km/h. Cu o baterie de 3.7 kwh NiMh se poate circula peste 100 km. Datorita acestor aspecte Vectrix Maxi Scooter a fost atractia principala a targului EVER Monaco din 2006.


Vectrix Maxi Scooter accelereaza Vectrix Maxi Scooter accelereaza
In doar 7 secunde se poate ajunge la 80 km/h. Cand am dorit prima data sa-l filmam am esuat deoarece nu ne asteptam la o asemenea viteza.


Printul Albert viziteaza un Maxi Scooter electric Printul Albert viziteaza un Maxi Scooter electric
Oare ce va fi gandind printul despre acest Vectrix. Poate se gandea ca locuitorii regatului sau ar putea dormi noptile mult mai linistiti daca toate motoretele ar fi asa de silentioase ca acesta .


Un scooter foarte ieftin Un scooter foarte ieftin
Firma GoWatt scoate la vanzare scootere electrice la pretul de doar 1200 €. Acestea consuma doar 4 kwh in loc de 4 litri de benzina, si in plus scutesti banii de ulei. Un pret prin care devine mai dorit decat zgomotosul si poluantul scooter cu benzina.


Electric scooter cu batterii de litiu Electric scooter cu batterii de litiu
In loc de o baterie de 2 kwh si 60 kg se poate folosi una de litiu, de 3 kwh care este mult mai usoara , iti permite o accelerare mai rapida si tine pana la 100 km


Scooter hibrid Scooter hibrid
Desi nu merge chiar asa repede ca unul pe benzina, doar 40 km / h, totusi dupa ce te-ai desfatat cu un scooter ecologic, care nu face zgomot si nu polueaza, iti va fi greu sa mai mergi cu unul pe benzina.


Un scooter cu motor la roata din fata Un scooter cu motor la roata din fata
Motorul pe benzina propulseaza roata din spate. Pe roata din fata este montat un motor electric, care cand este activat motoreta devine o bicicleta cu motor.


Scooter pe baza de hidrogen Scooter pe baza de hidrogen
Comparat cu celelalte scootere acesta pare chiar exotic, in special pus langa zgomotosul si poluantul cu benzina price fight


Bicicleta electrica Bicicleta electrica
Imediat ce incepi sa pedalezi, motorul electric al bicicletei intra in functiune si te ajuta sa inaintezi. E ca si cum ar exista vantul care te impinge din spate.


Bicicleta rabatabila electrica Bicicleta rabatabila electrica
Parcheaza si Circula. Odata ce ai parcat masina aproape de centru, scoti bicicleta rabatabila electrica si mergi cu ea ca purtat de vant.


Probe de conducere cu biciclete electrice si scootere Probe de conducere cu biciclete electrice si scootere
Acest targ EVER Monaco, a fost intotdeauna foarte practic. Are chiar si o zona unde se pot proba scooterele si bicicletele electrice, situata intre forul Grimaldi si plaja.


Vehicol electric cu 2 roti pentru postas Vehicol electric cu 2 roti pentru postas
Acelasi electrovehicol se poate folosi si in anumite meserii, cum ar fi cea de postas. Dotata cu baterii de litiu si 3 portbagaje aceasta electrobicicleta este excelenta pentru munca de postas.


Targul industrial Hannover 2006 sala 13 Targul industrial Hannover 2006 sala 13
Reportaj despre targ, sectiunea -motor. Alte parti: energie renovabila, energie pentru electrocasnicecu un reportaj specialenergia in India and energy in India.


Targul de Automobile Ecologice EVER Monaco 2007 Targul de Automobile Ecologice EVER Monaco 2007
Un reportaj despre autovehicule ecologice si energie renovabila de la Targul EVER Monaco din Monaco din martie 2007.


Hannover Targul industrial 2007 sala 13 Hannover Targul industrial 2007 sala 13
Un reportaj despre Targul industriei de la Hannover din 2007 , sala 13, despre energia renovabila si autovehicole care respecta mediul inconjurator.


IAA International Motor Targ (masini) 2007 IAA International Motor Targ (masini) 2007
Noutăți și declarații pe teme de actualitate legate de tranziția energetică, protecția climei și evoluția necesară spre prosperitatea globală.


Targul de masini Geneva 2008 Targul de masini Geneva  2008
Un reportaj de la Targul de masini de la Geneva. In timp ce Fisker e mai mult pentru cei bogati, BYD vine cu o mare surpriza la aceasta expozitie de automobile.


Solar Scooter Sport Test Solar Scooter Sport Test
La categoria de maxim 45 kmh, scooterele acestea electrice sunt o capodopera de arta, iar acum se fac probe pentru pentru scooterul L3E de 125 cmc cu un motor de 11kw.


Hannover Targul Industrial 2009 Hannover Targul Industrial  2009
Un reportaj despre Targul Hannover despre industrie, energie renovabila si automobile ecologice, sisteme si proceduri care sa respecte mediul inconjurator.


E-Max 90S electric scooter test E-Max 90S electric scooter test
Noile noastre teste, pentru o lunga perioada vor incepe cu un E-max 90s caruia i s-au facut cateva modificari si in special bateriile au fost trecute pe litiu.


Un test pe o lunga perioada de timp cu acest scooter E-Max 90S 2010 Un test pe o lunga perioada de timp cu acest  scooter E-Max 90S 2010
Multi detinatori de scootere electrice nu le folosesc totusi prea mult de-a lungul anului, insa noi am descoperit prin aceasta proba de lunga durata ca acest autovehicol electric poate face mult mai multe decat credeam noi.


electric Electro Quad Electroquad Atv Electroatv