Inregistrari video cu atractia targului

Cred ca obiectul cel mai filmat din tot targul a fost acest Maxi Scooter. Care scooter ar fi mai de preferat pentru o jurnalista decat acest silentios Vectrix.


Inregistrari video cu atractia targului
Cred ca obiectul cel mai filmat din tot targul a fost acest Maxi Scooter. Care scooter ar fi mai de preferat pentru o jurnalista decat acest silentios Vectrix.  EVER Monaco 2006 Vehicole electrice cu 2 roti


Reportaj despre targ partea 3: Electrovehicole cu 2 roti de la biciclete la Maxi Scooter. Partea 1:in general and special vehicles, part 2: Cars from sports-car up to the transporter.

Vectrix Maxiscooter Vectrix Maxiscooter
Tax-free, 20 kW engine and 6.8 seconds from 0 on 80 km/h. Cu o baterie de 3.7 kwh NiMh se poate circula peste 100 km. Datorita acestor aspecte Vectrix Maxi Scooter a fost atractia principala a targului EVER Monaco din 2006.


Vectrix Maxi Scooter accelereaza Vectrix Maxi Scooter accelereaza
In doar 7 secunde se poate ajunge la 80 km/h. Cand am dorit prima data sa-l filmam am esuat deoarece nu ne asteptam la o asemenea viteza.


Sa conduci o motocicleta fara sa platesti impozit. Sa conduci o motocicleta fara sa platesti impozit.
In Anglia si motocicletele au un fel de rovinieta. Dar acest scooter ar putea purta una pe care sa scrie : Zero, Neimpozabil, Nimic de plata.


Un motor de 20 kw montat pe roata din spate Un motor de 20 kw montat pe roata din spate
Nu exista nici lanturi nici curele de distributie. Motorul electric este montat chiar in axul rotii din spate. Nu e nevoie nici de lucrarile de intretinere


Maxi Scooter cu un angrenaj reversibil Maxi Scooter cu un angrenaj reversibil
Daca invarti in sens invers mansonul de acceleratie, motorul devine un generator care incarca bateriile. Stand pe loc, cu aceasta manevra de manson poti face ca scooterul sa se deplaseze spre inapoi.


Printul Albert viziteaza un Maxi Scooter electric Printul Albert viziteaza un Maxi Scooter electric
Oare ce va fi gandind printul despre acest Vectrix. Poate se gandea ca locuitorii regatului sau ar putea dormi noptile mult mai linistiti daca toate motoretele ar fi asa de silentioase ca acesta .


Un scooter foarte ieftin Un scooter foarte ieftin
Firma GoWatt scoate la vanzare scootere electrice la pretul de doar 1200 €. Acestea consuma doar 4 kwh in loc de 4 litri de benzina, si in plus scutesti banii de ulei. Un pret prin care devine mai dorit decat zgomotosul si poluantul scooter cu benzina.


Consumul unui scooter Consumul unui scooter
Pentru ca sa iti incarci toate bateriile, ai nevoie de doar 2 kwh, ceea ce te costa cam 2 RON. Dupa 4 ani si 75 000 km / an obsevi ca este o diferenta mare in ca priveste cheltuielile.


Electric scooter cu batterii de litiu Electric scooter cu batterii de litiu
In loc de o baterie de 2 kwh si 60 kg se poate folosi una de litiu, de 3 kwh care este mult mai usoara , iti permite o accelerare mai rapida si tine pana la 100 km


Scooter hibrid Scooter hibrid
Desi nu merge chiar asa repede ca unul pe benzina, doar 40 km / h, totusi dupa ce te-ai desfatat cu un scooter ecologic, care nu face zgomot si nu polueaza, iti va fi greu sa mai mergi cu unul pe benzina.


Un scooter cu motor la roata din fata Un scooter cu motor la roata din fata
Motorul pe benzina propulseaza roata din spate. Pe roata din fata este montat un motor electric, care cand este activat motoreta devine o bicicleta cu motor.


Scooter pe baza de hidrogen Scooter pe baza de hidrogen
Comparat cu celelalte scootere acesta pare chiar exotic, in special pus langa zgomotosul si poluantul cu benzina price fight


Bicicleta electrica Bicicleta electrica
Imediat ce incepi sa pedalezi, motorul electric al bicicletei intra in functiune si te ajuta sa inaintezi. E ca si cum ar exista vantul care te impinge din spate.


Bicicleta rabatabila electrica Bicicleta rabatabila electrica
Parcheaza si Circula. Odata ce ai parcat masina aproape de centru, scoti bicicleta rabatabila electrica si mergi cu ea ca purtat de vant.


Statie pentru reincarcarea bateriilor la bicicleta rabatabila electrica Statie pentru reincarcarea bateriilor la bicicleta rabatabila electrica
Daca in parcare nu sunt prize, puteti desmonta foarte usor bateria de la bicicleta si sa o incarcati in casa. In felul asta bicicleta electrica poate foarte bine sa inlocuiasca scooterul.


Probe de conducere cu biciclete electrice si scootere Probe de conducere cu biciclete electrice si scootere
Acest targ EVER Monaco, a fost intotdeauna foarte practic. Are chiar si o zona unde se pot proba scooterele si bicicletele electrice, situata intre forul Grimaldi si plaja.


Scooter pentru o singura persoana Scooter pentru o singura persoana
Greutatea acestui electrovehicol cu 2 roti si baterii de plumb este de 59 kg, si poate merge 40 km cu viteza de 25 km / h.


Vehicol electric cu 2 roti pentru postas Vehicol electric cu 2 roti pentru postas
Acelasi electrovehicol se poate folosi si in anumite meserii, cum ar fi cea de postas. Dotata cu baterii de litiu si 3 portbagaje aceasta electrobicicleta este excelenta pentru munca de postas.


Quad ATV Quad ATV
Pana acum nu era posibil sa imbini utilul cu placutul cand conduceai un Quad-ATV. Dar acum se poate cu noul quad electric. Cel care se considera prietenul naturii va folosi doar combustibili ecologici cum ar fi energia soarelui sau a vantului.


Motorul si diferentialul de la un quad-Atv Motorul si diferentialul de la un quad-Atv
Deasupra axului posterior in partea stanga se afla motorul si in partea dreapta se afla diferentialul. Deasupra matriculei sa afla bateriile reincarcabile.


ATV electric cu eticheta Shell ATV electric cu eticheta Shell
Ce inseamna eticheta Shell pusa pe un ATV electric ? ! Inseamna ca acele ATV-uri sunt electrice si se reincarca prin placi solare marca Shell.


Padurar in linistea padurii Padurar in linistea padurii
Cu un ATV electric ca acesta care aproape ca nu i se aude motorul poti conduce prin padure si sa te bucuri de liniste. In felul acesta poti sa vezi mult mai multe animale prin padure decat daca mergi cu zgomotosul scooter pe benzina.
electric Electro Scooter Electroscooter Bicicleta Electrobicicleta Maxiscooter Electromaxiscooter