VW Caddy butacarie

Descizand usa din spate a acestui VW Caddy, gasim o bucatarie ambulanta suficienta sa poata gati chiar si unul mai pretentios.


VW Caddy butacarie
Descizand usa din spate a acestui VW Caddy, gasim o bucatarie ambulanta suficienta sa poata gati chiar si unul mai pretentios.

Targul CBR Munchen 2006 Targul CBR Munchen 2006
Un reportaj despre targul CBR din Munchen din februarie 2006. La fel ca in 2005 va aratam diverse posibilitati rentabile pentru autobuze-rulota si furgonete.


VW Bus Camping VW Bus Camping
Bucataria Vanessa este ancorata cu sistemul de prindere al scaunelor, dar poate fi usor deplasata. Desi m-am intrebat, la ce-o folosi bucataria asta chiar in mijloc ?


Waeco compressor frigider CF35 Waeco compressor frigider CF35
Din pacate frigiderul din sertar nu este inclus in pretul bucatariei din furgoneta. Dupa ce incerci sa-l umpli iti dai seama cam ce spatiu are.


VW Caddy Camping VW Caddy Camping
Volkswagen Caddy construit ca si rulota. Lungimea necesara pentru a putea dormi se obtine prin faptul ca bancheta este plianta si scaunele rabatabile.


Un depozit de siguranta in masina- seif Un depozit de siguranta in masina- seif
Ani de zile am propovaduit pentru seiful din interiorul masinilor. Pentru ca mereu si mereu auzi stiri cum ca iar s-a mai furat ceva din interiorul vre-unei masini.


O bicicleta echipata pentru iarna O bicicleta echipata pentru iarna
Doar cu 2 roti e periculos sa mergi pe zapada sau gheata. Dar cu o tricicleta asa comoda ca asta nu mai sunt probleme.


Bicicleta si pentru anotimpul de iarna. Bicicleta si pentru anotimpul de iarna.
Un fotoliu cu 3 roti si pedale. Cu asa o tricicleta te poti plimba fara probleme si pe timp de iarna si pe gheata.


Tata - soferul trasurii Tata - soferul trasurii
In spate se afla tata, vizitiul trasurii dand la pedale, iar in fata lui caruciorul copiilor, o cabina special construita pentru protectia lor, chiar si impotriva vremii urate. Aceasta este o bicicleta speciala cu 3 roti utilizata pentru transportul membrilor mai mici ai familiei.


EVER Monaco 2006 Vehicole electrice cu 2 roti EVER Monaco 2006 Vehicole electrice cu 2 roti
Reportaj despre targ partea 3: Electrovehicole cu 2 roti de la biciclete la Maxi Scooter. Partea 1:in general and special vehicles, part 2: Cars from sports-car up to the transporter.


Targul industrial Hannover 2006 sala 13 Targul industrial Hannover 2006 sala 13
Reportaj despre targ, sectiunea -motor. Alte parti: energie renovabila, energie pentru electrocasnicecu un reportaj specialenergia in India and energy in India.


Targul de Automobile Ecologice EVER Monaco 2007 Targul de Automobile Ecologice EVER Monaco 2007
Un reportaj despre autovehicule ecologice si energie renovabila de la Targul EVER Monaco din Monaco din martie 2007.


Hannover Targul industrial 2007 sala 13 Hannover Targul industrial 2007 sala 13
Un reportaj despre Targul industriei de la Hannover din 2007 , sala 13, despre energia renovabila si autovehicole care respecta mediul inconjurator.


IAA International Motor Targ (masini) 2007 IAA International Motor Targ (masini) 2007
Noutăți și declarații pe teme de actualitate legate de tranziția energetică, protecția climei și evoluția necesară spre prosperitatea globală.


Targul de masini Geneva 2008 Targul de masini Geneva  2008
Un reportaj de la Targul de masini de la Geneva. In timp ce Fisker e mai mult pentru cei bogati, BYD vine cu o mare surpriza la aceasta expozitie de automobile.


Solar Scooter Sport Test Solar Scooter Sport Test
La categoria de maxim 45 kmh, scooterele acestea electrice sunt o capodopera de arta, iar acum se fac probe pentru pentru scooterul L3E de 125 cmc cu un motor de 11kw.


Hannover Targul Industrial 2009 Hannover Targul Industrial  2009
Un reportaj despre Targul Hannover despre industrie, energie renovabila si automobile ecologice, sisteme si proceduri care sa respecte mediul inconjurator.


E-Max 90S electric scooter test E-Max 90S electric scooter test
Noile noastre teste, pentru o lunga perioada vor incepe cu un E-max 90s caruia i s-au facut cateva modificari si in special bateriile au fost trecute pe litiu.


Un test pe o lunga perioada de timp cu acest scooter E-Max 90S 2010 Un test pe o lunga perioada de timp cu acest  scooter E-Max 90S 2010
Multi detinatori de scootere electrice nu le folosesc totusi prea mult de-a lungul anului, insa noi am descoperit prin aceasta proba de lunga durata ca acest autovehicol electric poate face mult mai multe decat credeam noi.


VW Volkswagen Caddy camping bucatarie