Ultra condensatori in sporturile de curse.

Aceasta este metoda prin care se poate accelera e la 0 la 100 kmh in mai putin de 8 secunde, cu un acumulator de doar 8 kw, care produce incarcatura de energie in mod constant.

  Ultra condensatori in sporturile de curse.
Aceasta este  metoda prin care se poate accelera e la 0 la 100 kmh in mai putin de 8 secunde, cu un acumulator de doar 8 kw, care produce incarcatura de energie in mod constant.


Acest motor electric de 48 kw isi preia energia de maxim randament din acesti acumulatori condensatori.
  • Acceleratie: Condensatorii si acumulatorul alimenteaza motorul cu energie electrica
  • Franare: Motorul electric ca si un generator si acumulatorul trimite energie condensatorului
  • Curbele inguste: Acumulatorul elibereaza energia electrica, catre motorul electric si condensatori
Datorita condensatorilor, motorul acesta electric de 48 kw face fata la o cursa de karting cu ajutorul celor 8 kw din acumulator. Consumul mediu reprezinta doar a 6 a parte din consumul maxim. Iar franarile actioneaza ca o incarcatura negativa in acest calcul.

Context description:  ultra condensator ultracondensator acumulatori ultraacumulatori hidrogen acumulator kart hidrogenkart acumulatorkart karting hidrogenkarting acumulatorkarting curse kartcurse kartkarting clasa kartclasa raliuri kartraliuri sport kartsport
German Germany European Europe industrial Hannover Industry fair Industryfair fairs Industryfairs event events date time month 4 Apr April spring
high resolution Photo Photos pic pics picture pictures JPG JPEG